Intervenția unei nave ARSVOM după ce a izbucnit un incendiu la bordul unui vapor aflat în rada portului Sulina. Nu au fost persoane rănite

Navă ARSVOM. FOTO ARSVOM

Un incendiu a izbucnit la bordul unei nave aflate în rada portului Sulina, iar în urma evenimentului nu au fost persoane rănite.

În cursul zilei de 01.03.2024, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată să intervină la nava Princess Mariam, aflata in rada portului Sulina, deoarece a fost raportat un incendiu la bord, în sala motoarelor.

“La bordul navei Princess Mariam, sub pavilion Sierra Leone se află echipajul format din 16 persoane.

Nava SAR APOLLO, aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare s-a îndreptat spre nava Princess Mariam, pentru a acorda ajutor și pentru a prelua cele 16 persoane ale echipajului.

Echipajul navei Princess Mariam a refuzat să părăsească nava.

Sar APOLLO a stat în asistență până la ora 23:00, când Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a dispus întoarcerea acesteia la bază.

Incendiul a fost stins.

A rămas pe poziție remorcherul Sulina2, pentru a recupera echipamentul.

La ora 00:05, nava Sar Apollo, din cadrul A.R.S.V.O.M s-a întors la bază și a acostat în Portul Sulina”  – ARSVOM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*