Șofer prins conducând cu aproape 150 km/h, în Năvodari, pe un drum cu viteză maximă de 70 km/h

Polițiștii au ieșit cu aparatele radar pe șosele. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul IPJ Constanța – Serviciul Rutier și formațiunile teritoriale, alături de polițiști ai Serviciului Rutier Tulcea, au desfășurat duminică, 03 aprilie, o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină în rândul participanților la trafic și prevenirea evenimentelor rutiere negative, cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 291 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 124.000 de lei, dintre care 217 pentru nerespectarea limitei legale de viteză. Totodată, au fost reținute 22 de permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Astfel, la data de 3 aprilie, în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 226  (bulevardul Năvodari) cu o viteză de 149 km/h, într-o zonă cu limită de viteză de 70 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*