VIDEO Trei persoane rănite într-un accident rutier petrecut în stațiunea Mamaia. Primii care au intervenit în sprijinul victimelor au fost polițiști de la Rutieră

Trei persoane rănite într-un accident rutier petrecut în stațiunea Mamaia. FOTO IPJ Constanța

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, vineri, 5 martie, în jurul orei 22.30, la un accident rutier petrecut în zona Hotelului Doina din Mamaia.

Potrivit primelor informații, trei persoane au fost rănite în urma impactului produs între două autoturisme. Primii care au intervenit la fața locului au fost doi polițiști constănțeni, care se aflau în patrulare.

„În jurul orei 22.30, agentul de poliție George Priemschi din cadrul Biroului Rutier Constanța se afla în patrulare împreună cu colegul său, în stațiunea Mamaia. În momentul în care au auzit o bubuitură puternică, și-au dat seama că este vorba despre un accident rutier, care se petrecuse la câteva sute de metri de locul în care se aflau. Au avut dreptate – coliziune frontală între două autoturisme.

Polițiștii au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp.

În timp ce colegul său a sunat pentru a anunța evenimentul și a solicita echipaje medicale, George a alergat către autoturisme pentru a vedea dacă sunt victime. Apropiindu-se, și-a dat seama că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, așa că a scos toate victimele din autoturisme și le-a îndepărtat de locul coliziunii – una dintre victime era în stare de inconștiență, însă ulterior și-a revenit.

În timp ce le acorda primul ajutor, așteptând venirea colegilor săi și a cadrelor medicale, unuia dintre bărbații răniți i s-a făcut frig, iar colegul i-a dat geaca de la uniformă. Victimele au fost transportate la spital, fiind conștiente, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au povestit incidentul colegii celor doi polițiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*