Bunuri contrafăcute, de aproape 20.000 de lei, confiscate în punctul de frontieră de la Vama Veche

Bunuri contrafăcute, de aproape 20.000 de lei, confiscate în punctul de frontieră de la Vama Veche

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere de la Vama Veche au descoperit bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 18.000 lei, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 09 septembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, polițiștii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua transport regulat pe ruta Turcia – România. Astfel, în cala destinată bagajelor, au descoperit 73 de articole de îmbrăcăminte ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau unui un bărbat în vârstă de 39 ani, cetățean român, care a declarat că a achiziționat articolele din Turcia, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate.

Toate produsele, în valoare de peste 18.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*