Trei persoane, rănite grav într-un accident rutier petrecut pe drumul dintre Medgidia și Valea Dacilor

Un accident rutier, în urma căruia trei persoane au fost rănite grav, s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 23.20, pe DJ 381.

Potrivit polițiștilor rutieri constănțeni, un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, dinspre municipiul Medgidia către localitatea Valea Dacilor, a intrat în coliziune cu piciorul unui pod de cale ferată.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a celor doi pasageri, unul dintre aceștia în vârstă de 21 de ani”, au precizat sursele citate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*