Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut între un microbuz şi un autoturism, în Eforie Nord

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut între un microbuz şi un autoturism, în Eforie Nord. FOTO: ISU Constanța

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, în cursul dimineții de luni, 6 martie, în sprijinul victimelor unui accident rutier petrecut în Eforie Nord, în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism. În cele două mijloace de transport se aflau, în total, 15 persoane, trei dintre ele fiind transportate la spital cu răni ușoare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, în sprijinul victimelor au fost trimise două echipaje SMURD, autospeciala de transport victime multiple și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. În plus, în ajutorul acestora au fost trimise și două autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță.

În microbuz aflau zece persoane, iar în autoturism erau cinci persoane, iar în urma evaluărilor medicale, trei dintre ele au fost transportate la spital cu răni ușoare.

„Trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Constanța, conștiente. Prezinta traumatisme minore. Alte două persoane, care au fost asistate medical la fața locului, au refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Cazul este cercetat de polițiștii rutieri, care au deschis și un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*