Trei candidați la Alegerile Prezidențiale se vor afla în week-end la Constanța. Iohannis, Paleologu și Diaconu își prezintă oferta pentru electorat

Iohannis, Paleologu și Diaconu vin la Constanța în aceeași zi. FOTO Facebook / Colaj Constanța NEWS
Iohannis, Paleologu și Diaconu vin la Constanța în aceeași zi. FOTO Facebook / Colaj Constanța NEWS

Ziua de 14 septembrie poate fi aceea în care un constănțean să decidă cu cine votează. Trei dintre cei 5 candidați importanți la Alegerile Prezidențiale se vor afla la malul mării.

Primul care și-a anunțat vizita este Theodor Paleologu. Candidatul PMP are programată o conferință de presă la ora 14.00, la sediul Partidului Mișcarea Populară de pe bulevardul Mamaia.

UPDATE: Conferința lui Paleologu a fost antedatată pentru 13 septembrie, la ora 14.00.

Partidul Național Liberal are programată tot sâmbătă, 14 septembrie, începând cu ora 17.00, Reuniunea filialelor PNL din Regiunea Sud-Est. La întâlnire este invitată conducerea partidului, dar și președintele Klaus Iohannis.

Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE și Pro România, a programat pentru aceeași zi o întâlnire cu electoratul la Cazinoul din Constanța, începând cu ora 18.00. Anterior, de la ora 15.00, Diaconu va fi în Portul Turistic Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*