Mircea Banias, mesaj către cadrele didactice: „Aveți responsabilitatea de a ajuta generațiile următoare în construirea unei țări mai bune!”

Deputatul Mircea Banias. FOTO Arhiva personală M. B.
Deputatul Mircea Banias. FOTO Arhiva personală M. B.

Deputatul PNL de Constanța, Mircea Banias, le-a urat „La mulți ani!” tuturor cadrelor didactice cu ocazia Zilei Mondiale a Educației și le-a transmis că au datoria și responsabilitatea de a educa generațiile viitoare de tineri, pentru a face din România un loc mai bun.

Redăm integral mesajul deputatului constănțean transmis cu această ocazie:

„Astăzi sărbătorim Ziua Mondială a Educației și Ziua Profesorului, o zi de recunoştinţă pentru profesori și învățători.

Am onoarea de a le adresa astăzi un sincer <<La mulți ani!>> tuturor celor implicați în creșterea și educarea copiilor noștri, celor care, cu răbdare și devotament, modelează caractere şi formează generații.

Din inima vă mulțumesc pentru efort și dedicație și vă doresc să aveţi cât mai multe satisfacţii în plan profesional şi energie pentru a continua această muncă dificilă, de a forma şi modela generaţii întregi de tineri, pe care să îi ghidați în viață. Aveți responsabilitatea de a ajuta generațiile următoare în construirea unei țări mai bune și în a face lumea un loc mai bun”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*