Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii constănțeni pentru trafic de droguri de risc și mare risc

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii constănțeni pentru trafic de droguri de risc și mare risc. FOTO CTnews.ro

Trei bărbați au fost reținuți în cursul zilei de luni, 28 martie, de către polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, pentru trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, polițiștii de combatere a criminalității organizate au prins în flagrant delict doi bărbați, de 38, respectiv 40 de ani, imediat după ce ar fi vândut patru doze de cocaină și patru doze de psihoactive. Ulterior, polițiștii au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuințele celor doi, dar și la domiciliul unui alt bărbat, de 45 de ani, cercetat în aceeași cauză.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite diverse cantități de cocaină și psihoactive, 7.500 de lei, 200 de euro, dar și alte bunuri cu valoare probatorie.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul DIICOT Constanța a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor trei bărbați, fiind cercetați pentru trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Suspecții au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de marți, 29 martie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*