Traseu deviat pentru autobuzele liniei 2-43, din cauza unor lucrări ale RAJA

FOTO CT Bus

CT BUS anunță publicul călător că joi, 18 august, în intervalul 09.00 – 14.00, autobuzele liniei 2-43 circulă pe traseu deviat.

Astfel, mijloacele de transport în comun nu virează la stânga pe strada Arcașului, ci merg pe traseul strada Brizei – strada Viorelelor, iar stația Cap de Linie Poarta 6 este temporar suspendată.

Devierea are loc din cauza lucrărilor efectuate de SC RAJA SA la intersecția străzilor Brizei și Arcașului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*