RAJA oprește, miercuri, furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din Constanța

Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA
Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri, 01 iulie, pentru dezafectarea unei conducte vechi de alimentare cu apă de pe strada Onești din Constanța.

Potrivit RAJA, în intervalul orar 08.30 – 17.30, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Onești, tronsonul cuprins de bulevardul Mamaia și strada Unirii, cei cuprinși în perimetrul delimitat de străzile: bulevardul Mamaia – Ciprian Porumbescu – Pescarilor – Rotterdam – Faleză – Grozești – Unirii – aleea Studenților – bulevardul Mamaia, precum și cei arondați Punctelor Termice 33, 35, 37 și 38. De asemenea, în acest interval orar, nu vor avea apă potabilă Centrul de Dializă și Clinica Regina Maria de pe bulevardul Mamaia, precum și Azilul de bătrâni de pe strada Unirii.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*