Traseele liniilor de autobuze 44, 48, 51, 51b și 101 vor fi modificate, de duminică, 2 august

De duminică, 2 august, se modifică traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101

CT BUS SA anunță publicul călător că de duminică, 2 august, se modifică traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101.

Potrivit reprezentanților societății, schimbările survin din cauza modificării sensurilor de circulație pe strada Țepeș Vodă și I.G. Duca, modificări hotărâte de SC Confort Urban SRL.

Astfel:

  • traseele 48 și 101 vor circula pe sensul de mers către Consulatul Turc, astfel: str. Mihai Viteazu – bd. Mamaia – str. I.G. Duca – bd. Ferdinand;
  • traseele 44 și 51 vor circula pe sensul de mers către Casa de cultură astfel: Poarta 1 – str. Mihai Viteazu – str. Țepeș Vodă – str. I.G. Duca.
  • traseele 44, 51 și 51b vor circula pe sensul de mers către Poarta 1, astfel: str. I. G. Duca – Bd. Mamaia – str. Mihai Viteazu – Poarta 1.

„Înființăm pe bd. Mamaia o nouă stație, la aproximativ 30 de metri de intersecția bd. Mamaia cu strada I. G. Duca. Demersul vine în sprijinul celor care locuiesc în zonă și care vor beneficia de un acces mai facil și mai rapid spre centrul orașului”, au precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*