Transportul în regim de taxi, maxi taxi și marfă, verificat de polițiștii locali constănțeni. Au fost aplicate sancțiuni de peste 25.000 de lei

Transportul în regim de taxi, maxi taxi și marfă, verificat de polițiștii locali constănțeni

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală (DGPL) Constanța au organizat și desfășurat săptămâna aceasta o acțiune ce a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în domeniul transportului în regim taxi, călători și marfă.

Potrivit DGPL Constanța, în urma acțiunii au fost aplicate 78 de sancțiuni în valoare totală de 26 693 de lei. Printre cele mai frecvente nereguli depistate amintim: lipsa ecusonului, înscrisuri neconforme, lipsa listei de prețuri, opririle și staționările neregulamentare, lipsa avizului de traseu și a autorizației de folosire a tramei stradale.

„Polițiștii locali se află în permanență în stradă, tocmai pentru a preîntâmpina astfel de evenimente neplăcute. Scopul tuturor activităților desfășurate este crearea unui climat de ordine și siguranță publică”, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.

Orice problemă întâmpinată poate fi semnalată la Direcția Generală Poliția Locală, la numerele de telefon: 0241.484.2050 și 341/922.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*