Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, într-un accident rutier petrecut în Lumina între un camion și două autoturisme

Două persoane, un bărbat de 55 de ani și o femeie de 38 de ani, au murit miercuri, 3 mai, într-un accident rutier petrecut ieșirea din comuna Lumina spre Năvodari, în care au fost implicate un autocamion și două autoturisme. În total, șase persoane se aflau în cele trei vehicule, iar două dintre victime au ajuns la spital.

„La data de 3 mai, în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulație. Din primele informații, impactul s-ar fi produs între două autoturisme și un autotren. Circulația rutieră este oprită, în vederea efectuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Constanța.

La fața locului au fost mobilizate resurse importante ale salvatorilor constănțeni, în zonă fiind trimise un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială de stingere, trei echipaje SMURD, elicopterul SMURD, iar în sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

„Sunt șase victime, dintre care două se aflau încarcerate și în stop cardio-respirator, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare. Alte doua victime au fost transportate, cu traumatisme, la spital. Celelalte două persoane au suferit traumatisme minore și au fost asistate medical la fața locului”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

În ciuda eforturilor depuse de medici, acestea au fost declarate decedate. Este vorba de un bărbat de 55 de ani şi de o femeie de 38 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*