Accident mortal în municipiul Constanța. Un autocamion a trecut peste două persoane

O persoană a decedat în urma accidentului rutier. FOTO CTnews.ro

Un accident mortal a fost înregistrat miercuri pe raza municipiului Constanța. Șoferul unui autocamion a mers în marșalier și a lovit doi colegi de-ai săi.

Accidentul s-a produs în jurul orei 9.10, strada Oleg Danovsk, în vecinătatea restaurantului Scoica. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, două persoane au fost accidentate de o mașină care efectua servicii de salubrizare. În timpul efectuării unei manevre de mers înapoi, doi angajați ai Polaris au fost surprinși și accidentați, unul dintre aceștia a decedat, celălalt fiind rănit grav.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță a Județului Constanța, persoana rănită a fost transportat la spital, conștient, traumatism bazin, membre inferioare și membru superior.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs evenimentul.

UPDATE

„În jurul orei 09:05, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a condus un autovehicul de salubritate, pe strada Unirii, din Constanţa, iar în timpul efectuării unei manevre de mers înapoi, intrând pe strada Oleg Danovski către bulevardul Mamaia, a surprins şi accidentat două persoane, fiind vorba despre un tânăr, în vârstă de 19 ani și un bărbat, de 54 ani, care se aflau în spatele autovehiculului, în timpul serviciului. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul tânărului și vătămarea corporală gravă a bărbatului“, au transmis reprezentații IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*