Traficul rutier va fi restricționat, la noapte, pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare

Se închide traficul rutier pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare. FOTO Primăria Constanța
Se închide traficul rutier pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare. FOTO Primăria Constanța

Circulația autovehiculelor va fi restricționată total în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în intervalul orar 19.00 – 05.00, pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare, între strada Santinelei și bulevardul Tomis, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

Potrivit Primăriei Constanța, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, stratul de uzură. Carosabilul va fi îmbrăcat într-o mixtură asfaltică de tip MASF, un material performant cu un grad mare de elasticitate, care se folosește la infrastructura rutieră cu trafic intens. Lucrările de asfaltare vor continua și săptămâna viitoare.

Pentru a evita crearea de ambuteiaje, se recomandă folosirea străzii Alexandru Sahia ca rută alternativă.

De asemenea, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autoturismele în zona în care se execută lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*