Copil de un an, rănit ușor într-un accident rutier petrecut pe DN 2A

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii rutieri constănțeni au fost sesizați luni, 19 iulie, în jurul orei 07.50, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2A, pe sensul dinspre municipiul Constanța către orașul Hârșova, la intersecția cu DJ 223.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 67, respectiv 25 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui minor, de un an, pasager în cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*