Traficul rutier va fi restricționat de luni, 30 noiembrie, în pasajul din strada Nicolae Filimon din Constanța

Traficul rutier va fi restricționat în pasajul din strada Nicolae Filimon. FOTO Primăria Constanța

Grupul Feroviar Român demarează lucrările de modernizare a pasajului rutier din strada Nicolae Filimon precum și a pasajului din bulevardul Aurel Vlaicu.

Potrivit Primăriei Municipiului Constanța, pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată total în perioada 30 noiembrie – 08 decembrie la pasajul din strada Nicolae Filimon, zona Halta Traian. De asemenea, în perioada 09 decembrie-17 decembrie, traficul rutier va fi restricționat alternativ la pasajul rutier din bulevardul Aurel Vlaicu.

Conducătorii auto sunt rugați să folosească rute ocolitoare, să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Traficul rutier va fi restricționat în pasajul din strada Nicolae Filimon. FOTO Primăria Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*