Traficul rutier va fi îngreunat vineri, 26 martie, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, din cauza unei avarii a RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

RAJA SA va restricționa vineri, 26 martie, traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bulevardul Aurel Vlaicu, pentru remedierea unei avarii pe o conductă de aducțiune.

Potrivit RAJA SA, măsura va fi impusă în intervalul orar 08.00 – 18.00, pe o distanță de aproximativ 50 de metri, în zona Audio Vision, pe sensul de mers dinspre Metro către Cartierul Palas. În vederea executării lucrărilor, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar traficul auto va fi deviat pe banda a doua de circulație. În acest sens, a fost informată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța face tot posibilul pentru ca zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, au transmis reprezentanții societății.

Consumatorii din zonă nu vor fi afectați de aceste lucrări, întrucât conducta asigură transportul apei captate de la sursa Cișmea către complexul de înmagazinare Palas.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*