O avarie RAJA a lăsat locuitorii cartierului Tomis Nord din Constanța fără apă potabilă la robinete

Avarie RAJA. FOTO Cătălin SCHIPOR

În cursul serii trecute conducta de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din zona Hotelului Dobrogea din municipiul Constanța, a suferit o avarie majoră, fiind necesară înlocuirea segmentului avariat și a unei piese componente. Imediat s-a dispus sistarea furnizării apei în vederea demarării intervențiilor de remediere a avariei.

Astfel, potrivit RAJA SA, ținând cont de durata necesară pentru degajări, pentru golirea conductei care, din cauza debitului mare și a presiunii din instalație s-a făcut pe o perioadă mai lungă de timp, dar și de lucrările de sudură executate, intervențiile nu au putut fi încheiate și continuă și sâmbătă, 22 octombrie.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu – strada Dispensarului – bulevardul Al. Lăpușneanu – bulevardul Aurel Vlaicu, cu străzile adiacente, precum și cei arondați punctelor termice 140, 142 si 145.

„Preconizăm că lucrările vor fi finalizate în jurul orei 15.00. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*