Cei mai buni luptatori constanteni de MMA Strike si K1 se bat la Gala URBAN LEGEND

cei mai buni luptatori constanteni de MMA Strike si K1 se bat la Gala URBAN LEGEND

Vino joi, 24 august, cu începere de la oră 20:00, în piațetă Cazino din Mamaia, să-i vezi în acțiune pe cei mai bine titrați sportivi constănțeni ai momentului, în ringul celei de-a două ediții a Galei profesioniste URBAN LEGEND.

Ajunsă la cea de-a două ediție din acest an, singură gală de MMA Strike și K1 din România îi va avea în ring pe cei mai buni 15 sportivi de kickboxing, karate, muay-thai, ashihara și kyokushin ai momentului, care vor luptă după regulile proprii, similare regulilor de K1.

La MAIN FIGHT va urcă în ring Marian Rusu – autorul celui mai rapid knock-ouț din istoria sporturilor de contact (3,5 secunde), care va încerca să-și doboare propriul record într-un meci contra lui Ben Earl, un luptător de MMA din Marea Britanie.

“Ben este un adversar redutabil, cu o strategie foarte bine pusă la punct. L-am urmărit în cantonamentul pe care l-am desfășurat în Anglia și cu siguranță veți vedea un meci de calitate. Ambițiile sunt mari, Ben își dorește o victorie la mine acasă, ceea ce, după părerea mea, e o mare greșeală din partea lui. Lucrurile se vor decide pe 24 august în ringul Urban Legend, poate chiar din prima repriza!”, este de părere Marian Rusu.

 

Alături de Marian Rusu, în ringul URBAN LEGEND vor mai urcă Silviu Streinu, Adrian Roșcă, Marius Leca și Răzvan Popiea, care vor întâlni adversari din Olanda și Republică Moldova.

Centură URBAN LEGEND va fi disputată de constanteanul Cristian „The Legend“ Stoica, în meciul contra luptătorului brașovean Alin Pricopie.

„Ca urmare a succesului neașteptat pe care l-am înregistrat la începutul sezonului, în evenimentul din 24 august îi aducem în ring pe cei mai buni luptători constănțeni ai momentului. Urban Legend înseamnă probabil cea mai mare șansa de afirmare la scenă deschisă pentru sportivii de MMA și K1 din Constanța. Urban Legend înseamnă cea mai mare gală sportivă profesionistă din Constanța. Veți fi martorii unui spectacol deosebit și veți asistă la instaurarea unei noi și frumoase tradiții pentru sportul constănțean“, a declarat Mihai Isop, fondator URBAN LEGEND.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*