Traficul rutier este blocat pe strada Călugăreni din Constanța din cauza unei avarii RAJA

RAJA a oprit furnizarea apei potabile. FOTO Cătălin SCHIPOR

Traficul rutier este blocat, luni, timp de mai multe ore, pe strada Călugăreni din Constanța din cauza lucrărilor pe care RAJA le execută pentru remedierea unei avarii.

Astfel, potrivit RAJA Constanța, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei avarii, echipele de intervenție au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Călugăreni, tronsonul delimitat de străzile Ștefan Mihăileanu și I. G. Duca.

Măsura a fost luată până la ora 13.00, iar în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții RAJA.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*