Traficul rutier a fost restricționat total pe strada Lebedei din Portul Tomis pentru lucrări de asfaltare

Traficul rutier a fost restricționat total pe strada Lebedei din Portul Tomis. FOTO Primăria Constanța

Echipele SC Confort Urban SRL intervin luni, 26 aprilie, cu utilaje de asfaltare pe strada Lebedei, circulația autovehiculelor fiind restricționată total până la ora 16.00. Intervențiile vor continua și marți, 27 aprilie, cu aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Reabilitarea carosabilului se realizează prin turnarea mixturilor asfaltice în două straturi.

Un sistem pentru colectarea apelor pluviale este în curs de amenajare în Portul Tomis. Zona carosabilă este reconfigurată pentru a permite drenarea apei.

De asemenea, în această săptămână, se execută lucrări de frezare a carosabilului pe strada Dionisie cel Mic, tronsonul delimitat de străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea și Ștefăniță Vodă, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, în intervalul orar 07.30 – 15.30.

Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil și să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se desfășoară lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*