Traficanți de droguri prinși de jandarmi cu marfa într-un animal de pluș

Drogurile ascunse au fost găsite de jandarmi

Weekendul trecut, în perioada 22 -24 iulie a.c., Gruparea de Jandarmi Constanţa împreună şi sub coordonarea Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa a desfăşurat o serie de acţiuni de combatere a traficului şi consumului de droguri de risc şi mare risc în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, cu precădere în Vama Veche.

La una dintre aceste acţiuni desfăşurată în Vama Veche, pe 23 iulie a.c., ora 10.30, jandarmii Grupării Mobile Constanţa au surprins în flagrant o persoană care încerca să comercilizeze droguri de risc și de mare risc, respectiv 45 de comprimate ecstasy, canabis și alte substanţe psihotrope.

Captura a fost făcută de către un echipaj de jandarmerie care a observat în apropierea unei terase din Vama Veche patru tineri care-şi confecţionau ţigarete artizanale, iar în imediata apropiere se simţea un miros înţepător. La vederea jandarmilor, persoanele au devenit agitate şi au mărit ritmul de mers. Au fost oprite şi li s-a făcut controlul corporal şi al bagajelor.

Asupra D.T.F., de 24 ani, într-o jucărie de pluş au fost găsite substanţele halucinogene descrise mai sus. Sub îndrumarea unui procuror DIICOT şi poliţist din cadrul B.C.C.O. au fost întocmite actele de cercetare penală.

Pe numele suspectului, instanţa a dispus măsura arestării preventive pe durata a 30 de zile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*