Traficanți de droguri din Constanța, reținuți în urma unei acțiuni a procurorilor anticorupție

Reținuți pentru punerea în circulație de valori falsificate. FOTO arhiva

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea a patru bărbați pentru 24 de ore, începând cu data de 31 ianuarie, pentru comiterea unor infracțiuni de trafic de droguri, punerea în circulație de valori falsificate, camătă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Astfel, în ordonanțele procurorilor se arată că, în perioada august 2020 – 31 ianuarie 2021, pe raza municipiului Constanța, cei patru inculpați ar fi vândut unor persoane fizice peste opt grame de canabis și cocaină și 30 comprimate Ecstasy. În același context, ei ar fi încercat să pună în circulație un număr de 10 bancnote, a câte 50 euro fiecare, falsificate.

De asemenea, la domiciliile a doi dintre inculpați – unul dintre ei ocupându-se și cu activități de cămătărie, au fost găsite 205 comprimate Ecstasy, 79,7 grame canabis și nouă cartușe cu glonț care erau deținute fără drept.

La data de 01 februarie, cei patru inculpați sunt prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de luare a măsurilor arestării preventive și a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Acțiunea procurorilor anticorupție a venit în urma extinderii cercetărilor din dosare cel privește pe fostul șef al Poliției Eforie, Gabriel Coteanu, pus sub control judiciar pentru luare de mită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*