Traficant de droguri, prins de jandarmi în Vama Veche

Captură de etnobotanice și alte substanțe psihoactive în Vama Veche. FOTO GMJ Constanța

Jandarmii constănțeni au prins în flagrant, în stațiunea Vama Veche, un tânăr de 25 de ani care încerca să vândă 15 folii care conțineau muguri vegetali de culoare verde, șapte pliculețe cu pulbere de culoare albă şi un comprimat de culoare albastră.

Potrivit Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, joi dimineață, în jurul orei 01.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune în stațiunea Vama Veche, pe strada Tudor Vladimirescu, a observat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, care oferea altei persoane mai multe pliculețe. La vederea jandarmilor, cei doi au început să se agite și au încercat să fugă.

„Când au văzut că și în spatele lor sunt alți jandarmi și îi somează, primul a aruncat pe jos câteva folii de aluminiu și s-au oprit. Au fost întrebați dacă mai au ceva asupra lor. Au declarat că nu au mai au nimic şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le dețineau”, au precizat sursele citate.

Lângă gard, jandarmii au găsit șapte folii care conțineau muguri vegetali de culoare verde, un plic transparent autosigilant în care erau șapte pliculețe cu pulbere de culoare albă şi un comprimat de culoare albastră.

Tânărul de 25 de ani, din București, a spus că dorea să-i vândă celei de-a doua persoane mai multe folii cu muguri de culoare verde.

„A fost întrebat unde este cazat și dacă mai are și alte pliculețe. A spus că stă la cort și nu mai are alte pliculețe. Când jandarmii l-au însoțit spre locul de cazare a spus că mai are în cort și alte pliculețe. Ajunși la locul de cazare, în cort, au mai fost găsite alte opt folii cu muguri vegetali de culoare verde”, au mai transmis reprezentanții Grupării Mobile.

Tânărului i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deținere și comercializare de substanțe interzise, acestea urmând să fie înaintate la Biroul de Combatere a Criminalității Organizate Constanța în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*