Companii din mai multe țări s-au înscris la Indagra Food & Carnexpo. 80 la sută din suprafața de expunere a fost deja ocupată

INDAGRA FOOD & CARNEXPO - Târgul internațional pentru industria alimentară

INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târgul internațional pentru industria alimentară se desfășoară în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, însă 80% din suprafața disponibilă pentru expunere a fost deja ocupată.

Vor fi prezenți atât distribuitori de tehnologii si echipamente de procesare, cât și furnizori de materii prime și producători de produse din carne, iar  60% din firmele înscrise sunt din industria cărnii.

Până în acest moment, la ediția din 2019 s-au înscris atât companii din România, cât și din alte ţări, precum: Ungaria, Olanda, Germania, Bulgaria, Serbia, Italia, Suedia, Turcia.

Fie că sunteți consumatori, agenţi comerciali sau reprezentanți ai instituţiilor implicate în sectorul alimentar din România, vă așteptăm la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019.

Dacă doriți să aveți un loc printre cei mai importanți jucători din industria alimentară, vă invităm să contactați organizatorii pentru a stabili cele mai avantajoase condiții de participare: www.indagra-food.ro/contact

INDAGRA FOOD & CARNEXPO este un eveniment organizat de ROMEXPO în parteneriat cu ADDOR EVENTS și se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 (www.indagra-food.ro / www.carnexpo.ro) se desfășoară INDAGRA (www.indagra.ro), EXPO DRINK (www.expodrink.ro) și PACK SHOW (www.packshow.ro).

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A, societate comercială cu capital autohton, având ca acționar principal Camera de Comerț și Industrie a României, este cel mai mare Centru Expozițional din țară.

Spațiile ROMEXPO pot găzdui orice tip de evenimente: târguri și expoziții, concerte, congrese, demonstrații, cursuri sau petreceri private.

Acesta dispune de:

  • spații expoziționale – peste 60.000 de mp;
  • 2.000 de locuri de parcare;
  • acces auto facil dinspre Bd. Expozitiei și Strada Parcului, spre intrările B, C, D;
  • acces pietonal: intrările A și B;
  • 10 săli de conferințe, congrese, seminarii.

Mai multe informații despre Centrul Expozițional ROMEXPO pe: www.romexpo.ro sau pagina de Facebook – ROMEXPO SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*