Trafic rutier restricționat total pe aleea Venus din cartierul Inel I pentru lucrări de asfaltare

Aleea Venus din cartierul Inel I. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că programul de reabilitare a infrastructurii rutiere se desfășoară conform planificării, astfel încât toți locuitorii să beneficieze de carosabil recondiționat.

Astăzi, echipele Confort Urban intervin cu utilaje de asfaltare pe aleea Venus din cartierul Inel I, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16.00. Carosabilul decopertat este recondiționat cu asfalt.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Participanţilor la trafic li se recomandă să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*