Trafic rutier restricționat pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare pentru reabilitarea carosabilului

Se reabilitează carosabilul pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare. FOTO: Primăria Constanța

Echipele Confort Urban au început astăzi lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare.

În acest sens, se va efectua decopertarea carosabilului pe tronsonul cuprins între strada Corneliu Baba și strada Recoltei, iar traficul rutier va fi restricționat parțial până la ora 16.00.

Lucrările vor continua și în ziua de luni, 19 iunie, cu aceleași restricții de circulație în intervalul orar 08.00 – 16.00. În acest timp, circulația autovehiculelor va fi total restricționată pe tronsonul unde se desfășoară utilajele de frezare.

Pentru a evita disconfortul creat de restricțiile de circulație, se recomandă utilizarea rutelor alternative precum străzile Tache Ionescu și George Topârceanu.

Într-un apel către proprietarii autoturismelor parcate în zona de lucru, se solicită eliberarea perimetrului afectat pentru a permite accesul utilajelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*