Trafic rutier îngreunat pe strada I.G. Duca din Constanța din cauza unei avarii RAJA

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii a RAJA

Traficul rutier se desfășoară cu restricții joi, 4 noiembrie, pe strada I.G. Duca din Constanța din cauza unei avarii survenite în căminul de vane, de la intersecția cu bulevardul Ferdinand.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei avarii, echipele de intervenție ale RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe strada I.G. Duca, pe o porțiune de aproximativ 60 de metri, pe sensul de mers dinspre bulevardul Ferdinand către strada Ștefan cel Mare (în zona trecerii de pietoni), de joi, 04 noiembrie, și până la finalizarea lucrărilor.

În vederea desfășurării operațiunilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, au transmis reprezentanții societății.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*