Traficul rutier din stațiunea Mamaia revine de mâine la varianta de extrasezon

Hotelierii din Mamaia acuză Primăria Constanța că nu are suficiente locuri de parcare pentru numărul de camere acreditate în stațiune. FOTO Primăria Constanța

Traficul rutier la intrarea în stațiunea Mamaia, de la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu, va fi modificat odată cu încheierea sezonului estival.

Astfel, potrivit Primăriei Constanța, începând de vineri, 01 octombrie, traficul rutier din zona Perla va fi redirijat, astfel:

  • din direcția Pescărie spre Năvodari: înainte, pe două benzi de circulație, (banda întâi cu prioritate, iar banda a doua fără prioritate), iar banda a treia cu posibilitatea de a efectua virajul la stânga, fără prioritate, către bulevardul Aurel Vlaicu;
  • din direcția Năvodari spre Constanța: pe toate cele trei benzi se va efectua virajul la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu, iar de pe banda a treia se va putea efectua virajul la stânga, fără prioritate, spre zona Pescărie;
  • din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte, în stațiune, pe două benzi de circulație, cu prioritate;
  • din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanță): pe două benzi de circulație, cu posibilitatea efectuării virajului la dreapta.

Participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluența și siguranța circulației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*