Trafic restricționat, timp de trei zile, în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale

Trafic restricționat în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale. FOTO: Primăria Constanța

Traficul rutier va fi restricționat, în perioada 8 – 11 martie, în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu (1 Decembrie 1989) cu strada I.L. Caragiale.

Potrivit Primăriei Constanța, în zonă se vor executa lucrări de modernizare la sistemul de termoficare, astfel încât traficul rutier va fi restricționat pe această arteră principală.

„Lucrările de modernizare la sistemul de termoficare sunt esențiale pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru dezvoltarea orașului nostru. În același timp, înțelegem că aceste intervenții pot avea un impact negativ temporar asupra comunității noastre. În ciuda eforturilor noastre de a minimiza disconfortul pentru locuitorii orașului, intervenția noastră va afecta traficul în zonă. Vă cerem scuze pentru orice inconveniență cauzată de lucrările noastre și vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul dumneavoastră”, au transmis reprezentanții instituției.

Aceștia susțin că „Primăria Municipiului Constanta este dedicată asigurării unui mediu de viață sigur și confortabil pentru toți locuitorii și vizitatorii noștri”, și dau asigurări că vor fi depuse toate eforturile pentru a minimiza disconfortul în viitor.

„Vom continua să lucrăm în strânsă colaborare cu toți cetățenii pentru a ne asigura că intervențiile noastre sunt cât mai puțin invazive posibil”, au mai precizat sursele citate.

Pentru fluidizarea traficului în zonă, în perioada menţionată mai sus va fi redeschis temporar traficul rutier pe strada Theodor Burada.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*