Trafic restricționat pe strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu din Constanța pentru lucrări de reabilitare

Trafic restricționat pe strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a început recondiționarea carosabilului de pe strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu, iar lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier.

Reprezentanții instituției recomandă conducătorilor auto să evite joi, 2 decembrie, și vineri, 3 decembrie, circulația pe strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu din cartierul Viile Noi. Echipele administratorului drumului public intervin cu utilaje de asfaltare pe tronsonul delimitat de aleea Satelit și Șoseaua din Vii, motiv pentru care traficul rutier este restricționat total, pe sectorul de drum pe care se lucrează, până la ora 16.00.

De asemenea, vineri, 3 decembrie, se vor executa lucrări de asfaltare pe porțiunea delimitată de Șoseaua din Vii și strada Vârful cu Dor, cu restricții totale de trafic rutier, între orele 08.00 – 16.00.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*