Comuna Cumpăna găzduiește Concursul Internațional „Balkan Junior”

Liceul Tehnologic „N. Dumitrescu” din Cumpăna

Comuna Cumpăna va găzdui, în perioada 26 – 29 mai, Concursul Internațional „Balkan Junior” cu tematică în domeniul tehnologiilor moderne Mecatronica.

Concursul se va desfășura sub egida Primăriei Cumpăna ,în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpăna. Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 27 mai, începând cu ora 10.00, în Campusul Școlar din localitate.

La această ediție vor participa reprezentanți din cinci țări: Turcia, Macedonia, Serbia, Slovenia și România. Țara noastră este reprezentată de doi elevi: un elev al Liceului „Nicolae Dumitrescu” Cumpăna și un elev al Liceului Tehnologic „Tomis” Constanța, acesta din urmă clasându-se pe locul IV la concursul desfășurat în Republica Macedonia de Nord.

Concursul Internațional „Balkan Junior” a fost lansat în anul 2014, cu participarea a opt țări: Turcia, Slovenia, Serbia, Croația, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Macedonia și România. Începând cu anul 2019, Liceul „Nicolae Dumitrescu” din localitatea Cumpăna devine parte componentă a acestui proiect internațional, împreună cu Liceul Tehnologic „Tomis” din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*