Trafic restricționat pe bulevardul Mamaia și strada Farului din Constanța în urma unor avarii ale RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unor avarii survenite astăzi – 24 septembrie 2019, pe rețeaua de alimenatre cu apă din municipiul Constanța, echipele de intervenţie ale RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe două artere.

Este vorba de blocarea benzilor 2 și 3 de circulație pe bulevardul Mamaia, pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, în zona Delfinariu, pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, în intervalul orar 09.00 – 12.00; în intervalul orar 09.00 – 12.00 și blocarea străzii Farului, tronsonul cuprins de bd. Tomis și str. Panait Holban, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonele menționate nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*