RATC Constanța anunță devierea liniei 5-40 din cauza unor lucrări în carosabil

Deviere linie RATC

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, din cauza operațiunilor de reparație a carosabilului, pe strada Democrației, tronsonul cuprins între strada Șoseaua din Vii și strada Vârful cu Dor.

Acest lucru se întâmplă în zilele de 26 și 27 iunie, în intervalul orar 08:00 – 17:00 și va fi deviată linia 5-40. Astfel, autobuzele vor circula pe strada Pandurului – strada Meșterul Manole și retur pe strada Hatman Arbore.
Autobuzele vor opri în toate stațiile de pe traseu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*