Trafic restricționat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în timpul nopții, pentru lucrări de frezare

Trafic restricționat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în timpul nopții, pentru lucrări de frezare. FOTO: Primăria Constanța

Traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în perioada 3 – 10 iulie, în timpul nopții, între orele 20.00 și 05.00. Aceste restricții sunt impuse în vederea efectuării lucrărilor de frezare pe tronsonul dintre intersecția cu strada I.L. Caragiale și bulevardul I.C. Brătianu.

Pe durata lucrărilor, traficul va fi reorganizat pe două benzi de circulație, câte una pe fiecare sens de mers, pentru a permite desfășurarea activităților de întreținere a drumului. Autoritățile rutiere fac apel către șoferi să evite, pe cât posibil, această intersecție în intervalul orar menționat și să utilizeze rute alternative.

Lucrările de frezare vor continua pe tot parcursul săptămânii, cu scopul de a asigura o calitate superioară a carosabilului. Autoritățile își cer scuze pentru disconfortul creat și mulțumesc șoferilor pentru înțelegere și cooperare în timpul acestor lucrări necesare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*