Trafic restricționat parțial pe străzile Nicolae Iorga și Romană din Constanța în urma unei avarii RAJA

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii a RAJA

Pentru remedierea unei avarii survenite duminică, 30 ianuarie, pe o conductă de alimentare cu apă de pe strada Nicolae Iorga, din  zona Bisericii Sfântul Gheorghe, echipele RAJA sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe această stradă, pe tronsonul delimitat de străzile Bucovinei și Chiliei, precum și pe strada Romană, porțiunea cuprinsă de străzile Nicolae Bălcescu și Nicolae Iorga, până la ora 15.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zonele afectate să poată fi redate circulației cât mai rapid”, au transmis reprezentanții societății.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*