FOTO Cu ajutorul angajaților Polaris M Holding, mai multe adăposturi improvizate din Constanța au fost dezafectate de polițiștii locali

Adăposturi improvizate dezafectate de polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Mai multe adăposturi de nomazi improvizate au fost dezafectate în cadrul unei acțiuni de amploare a polițiștilor locali, cu ajutor din partea angajaților Polaris M Holding, care a avut loc zilele trecute în mai multe locații din orașul Constanța.

Potrivit Primăriei Constanța, oamenii legii au primit sesizări de la persoane care locuiesc în diferite zone ale orașului despre tabere de nomazi ridicate abuziv. Au fost astfel verificate 10 locații, în cartierele Poarta 6, Poarta 5, CET, Valea Portului și Abator, unde au fost identificate 61 de persoane în timp ce depozitau diferite materiale și obiecte pe domeniul public, apelau la mila publicului, aruncau hârtii la întâmplare ori răscoleau gunoiul din containere sau locuri special amenajate.

Ca urmare, au acordat 43 de sancțiuni în valoare totală de 17.390 de lei. Totodată, având în vedere că persoanele identificate nu aveau domiciliul în municipiul Constanța, ci în diferite localități ale județului, acestea au fost însoțite la autogară, fiind îndrumate să se întoarcă în localitățile de domiciliu.

Taberele improvizate au fost dezafectate cu ajutorul firmei de salubrizare și zonele a fost ulterior igienizate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*