Trafic îngreunat pe strada Traian din Constanța din cauza unei avarii RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul rutier a fost restricționat, luni, pe strada Traian din Constanța, pe banda de circulație cu sensul de mers Gară – Poarta 3, pe o porțiune de 50 metri, din cauza unei avarii înregistrate de RAJA.

Astfel, pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Traian, în zona magazinului Dioda, echipele de intervenție ale RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto în zonă în intervalul orar 10.30 – 15.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au precizat reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu vor fi afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*