Avarie RAJA în Năvodari. Locatari de pe mai multe străzi nu vor avea apă până vineri dimineață

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

O avarie la magistrala de 1000 mm de alimentare cu apă a orașului Năvodari, care pleacă de la stația de tratare Palas din Constanța a dus la oprirea apei în mai multe zone din oraș.

Năvodărenii au fost mutați imediat pe conducta de siguranță de 600 mm, dar diametrul redus a făcut ca abonații din zona de Est a orașului să beneficieze de apă la presiuni scăzute.

Totodată, consumatorii de pe străzile Recoltei, Prelungirea Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului și Eternității vor fi afectați de lipsa apei potabile în acest interval de timp. Totul ar trebui să intre în normal, vineri, 26 februarie, la ora 6.00.

“Ne cerem scuze față de abonații afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele care execută lucrarile de reparații vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*