Trafic îngreunat pe strada Mircea cel Bătrân din cauza unei avarii a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta cu diametrul de 225 mm de pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Constanța în cursul zilei de 17 decembrie, în intervalul orar 8,30- 15,00, se blochează circulația pe strada Mircea cel Bătrân.

Este vorba de tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Negru Vodă. Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

De asemenea, pentru remedierea avariei, a fost nevoie și oprirea furnizării apei către consumatorii de pe strada Negru Vodă. Abonații din perimetrul delimitat de străzile Mircea cel Bătrân, Dimitrie Cantemir, Marc Aureliu, Vasile Alecsandri, vor avea apa la presiuni scăzute.

reprezentanții RAJA își cer scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, căror le dau asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*