Abonații RAJA din centrul orașului Cernavodă și din cartierul Trust

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Dacia din orașul Cernavodă,  SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 11 ianuarie, în intervalul orar 13,00 – 17,00.
De avarie au fost afectați utilizatorii din zona centrală a orașului si cei din cartierul Trust. Reprezentanții RAJA își cere scuze față de consumatorii afectați de  aceste lucrări și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*