Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din Constanța din cauza unei avarii pe o conductă RAJA

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA

Traficul rutier a fost restricționat, joi, 23 iulie, pe o porțiune a străzii Ion Lahovari din Constanța, din cauza unei avarii pe o conductă RAJA.

Astfel, potrivit RAJA, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei avarii pe conducta de alimentare cu apă, de la intersecția străzilor Constantin Brătescu cu Ion Lahovari, echipele de intervenție au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Ion Lahovari, tronsonul delimitat de străzile Constantin Brătescu și Griviței, până la ora 14.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, transmit reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*