Trafic îngreunat pe strada Dezrobirii din pricina unei avarii RAJA

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineață, 02 decembrie 2015, la conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 800 mm din municipiul Constanța, de pe strada Dezrobirii, echipele de intervenție RAJA au blocat o bandă, pe aproximativ 50 metri, e tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Eliberării și Amzacea, pe sensul de mers către IC Brătianu, în intervalul 09,30-13,00. Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zonă a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător. Pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
“Ne cerem scuze participanților la trafic din zonă respectivă, și le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.
Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conductă sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*