Trafic îngreunat pe strada București și pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, din cauza unor avarii ale RAJA

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzii București cu aleea Garofiței, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe o bandă de circulație de pe strada București, cu sensul de mers către bulevardul Alexandru Lăpușneanu, vineri, 14 august, până la ora 12.30.

De asemenea, tot pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe Șoseaua Mangaliei, echipele RAJA SA au fost nevoite să blocheze până la ora 12.00 traficul auto pe prima bandă de circulație de pe această stradă, pe o porțiune de 50 de metri, pe sensul de mers dinspre Gară spre strada Caraiman.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, cele două zone au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*