Trafic blocat pe strada Mihai Viteazu din Constanța din cauza unei avarii a RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul rutier a fost blocat, vineri dimineață, pentru mai multe ore, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, din cauza unei avarii defecțiuni pe o conductă de alimentară cu apă.

Astfel, potrivit RAJA SA, în vederea executării lucrărilor de remediere a acestei avarii, echipele de intervenție ale societății au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Mihai Viteazu, tronsonul cuprins de străzile Panait Moșoiu și Luminișului, până la ora 13.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*