Trafic rutier îngreunat pe strada Nicolae Iorga din Constanța, în urma unei avarii a RAJA

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii a RAJA

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, miercuri, pe strada Nicolae Iorga din Constanța, din cauza unei avarii pe o conductă de alimentare a RAJA Constanța. Traficul a fost deviat pe strada Bogdan Vodă.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, pe tronsonul delimitat de străzile Moldovei și Maramureș, până la ora 16.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală, traficul fiind deviat pe strada Bogdan Vodă.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*