Trafic rutier îngreunat pe strada Nicolae Iorga din Constanța, în urma unei avarii a RAJA

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA la intersecția străzilor Mustafa Kemal Ataturk cu Constantin Pariano.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, miercuri, pe strada Nicolae Iorga din Constanța, din cauza unei avarii pe o conductă de alimentare a RAJA Constanța. Traficul a fost deviat pe strada Bogdan Vodă.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, pe tronsonul delimitat de străzile Moldovei și Maramureș, până la ora 16.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală, traficul fiind deviat pe strada Bogdan Vodă.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*