Trafic îngreunat pe Calea Dobrogei din Valu lui Traian din cauza lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare

Valu lui Traian. FOTO PVT
Valu lui Traian. FOTO PVT

Primăria Valu lui Traian a anunțat că începând de joi, 26 ianuarie, traficul rutier pe strada Calea Dobrogei va fi restricționat de începerea lucrărilor pentru extinderea rețelei de apă și canalizare.

„Traficul se va desfășura doar pe o singură bandă de mers, pentru ambele sensuri, conform semnalizărilor existente”, au transmis reprezentanții instituției.

Pentru a facilita executarea lucrărilor, în această perioadă se interzice cu desăvârșire parcarea autovehiculelor, atât pe trotuar cât și pe partea carosabilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*