Echipele RAJA Constanța lucrează și de Sfânta Maria. Unde suni dacă ai urgențe

Sediul RAJA
Sediul RAJA

Regia Autonoma Județeană de Apă Constanța a pregătit echipe de intervenție chiar și în ziua de Sfânta Maria. Reprezentanții RAJA spun că acestea vor putea să acționeze pe 15 august 2015 în caz de urgențe. Totodată, reprezentanții societății care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Numărul de telefon al dispeceratului care preia non-stop apeluri este 0241/66.44.44.

“Echipele de intervenție vor fi pregătite să intervină cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi”, spun reprezentanții RAJA.

Pe de altă parte, casieriile RAJA vor fi închise pe 15 și 16 august 2015, așa că abonații nu vor putea să-și achite facturile în week-end-ul care urmează.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*